MS Takı Assassins Creed Bilezik Connor Çapraz Zincir Link Charm Bilezik Erkek Kadın Bileklik Oyunu Cosplay

Stok durumu:
Stokta var

Etiketler: Ucuz MS Takı Assassins Creed Bilezik Connor Çapraz Zincir Link Charm Bilezik Erkek Kadın Bileklik Oyunu Cosplay, Yüksek Kalite MS Takı Assassins Creed Bilezik Connor Çapraz Zincir Link Charm Bilezik Erkek Kadın Bileklik Oyunu Cosplay, Çin Zincir & Link Bilezikler Tedarikçiler.

    ₺9.54 ₺11.93
  • Bilezikler Türü: Zincir & Link Bilezikler
  • Metal Türü: Zamak
  • cinsiyet: Üniseks
  • Kapat Türü: Toggle-tokalar
  • malzeme: Maden
  • uzunluk: 20cm
  • ayar Türü: Hiçbiri
  • stil: Moda
  • Şekil \ desen: Yuvarlak
  • zincir Tipi: Zincir
  • fonksiyon: Mood Tracker
  • Uygunluk: All Compatible
  • öğe Türü: Bilezikler
  • İnce veya Moda: Moda
  • Weight: 25 g
  • Number: YS11923

  • Birim Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)

bilezik Boyutu: 20x2.5 cm (1 cm = 0.394in) ağırlık: 24g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

Değerlendirmenizi yazın!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kalite
Fiyat

İlgili ürünler